Praatpapier 2021

Lieve buurtgenoten,

Allereerst wil ik jullie een heel gezond en gelukkig 2021 toewensen.

Ik hoop dat het met een ieder van jullie goed gaat en dat jullie gezond zijn. We hebben een bijzonder jaar achter ons wat voor een heel groot deel beheerst werd door een klein vervelend virus wat zich covid-19 of corona laat noemen. Dit zal aan geen van jullie ontgaan zijn en mogelijk geleid hebben tot moeilijke situaties.

Graag was ik met jullie dit jaar begonnen in de Proatkoele met een hapje en drankje en een woordje face to face maar dat gaat nog niet en het is dus een praatpapier via mail geworden. Afgelopen jaar hebben we slechts 1 activiteit gehad (voor zover je van een activiteit kan spreken) en dat was de nieuwjaarsreceptie. Vanaf maart zijn er al geen activiteiten in groepsverband meer mogelijk waardoor er geen activiteiten georganiseerd konden worden. Onderaan heb ik een overzicht van de werkgroepen gemaakt, wil een ieder er naar kijken en hopelijk wil een ieder in de werkgroep blijven waar die in zit. Mocht je dit niet meer willen wil je dit dan laten weten aan het bestuur en ook voor een vervanger/vervangster zorgen.

Margriet en Jan Willem Warnier gaan in maart de buurt verlaten wat maakt dat er dus een aantal vacatures zijn in de werkgroepen, meld je aan als het je leuk lijkt om in desbetreffende werkgroep plaats te nemen. Vooral lief en leed vraagt aandacht want dat deed Margriet alleen en zij heeft aangegeven dat vanaf januari 2021 niet meer te doen dus ligt dat stil, WIE O WIE MELD ZICH ????? Je kan altijd Margriet benaderen om te vragen hoe zij er vorm aan gaf. De sinterklaasspullen hadden ook een plekje in het huis van Warnier dus daar zoeken we een nieuwe plek voor. Als je een plekje over hebt voor een koffer en twee tassen laat het weten zodat de sinterklaasspullen bewaard kunnen blijven, je mag mij mailen

De contributie zullen we dit jaar via een digitaal betaalverzoek van jullie vragen hier volgt later bericht over.

Ook zijn er een aantal interne verhuizingen geweest in de buurt, Henk, Hilda & Bert & Deodata & Peter, fijn dat jullie zijn gebleven

En hebben we nieuwe buurtgenoten mogen begroeten op Dedemsvaartseweg noord 8. Mark en Marlon de Ronde en hun dochter Anna van 5 jaar en zoon David van 7 jaar. VAN HARTE WELKOM in onze buurt!

WERKGROEPEN

Eieren zoeken: Marieke Tromp, Esther Mensink
Paasbult: Emiel Mensink, Jan Kuper, Vacature
Buurt BBQ: Emiel en Esther Mensink Robert Feddema René Feddema
Burendag: Judith Mensink, Reinard Hofsink, Jan Hendrik Tuin, Vacature
Jeugdactiviteit: Alienke Hofsink, Lieselot Mensink
65+ers: Henk Hamhuis, Hilda Veldhoen
Sinterklaas: Vacature ( Sinterklaas) Lisa van Os (zwarte piet) Altinus Zwaan (zwarte piet)
Nieuwjaarsreceptie: Bestuur
Lief en leed: Vacature
Verkeerscommissie: Boudewijn van Dijk Richard Coenen Hilda Veldhoen (namens PB)

error: ©Gouwebuurt