Burendag

Beste buurtgenoten,

Zaterdag 28 september is het weer Nationale Burendag. Deze dag moeten we natuurlijk vieren met een gezellig samenzijn. Alle buurtbewoners hebben een mail gehad met daarin een bijlage met alle informatie over aanmelding.

De Burendag zal er als volgt uit gaan zien:

Om 13.30 uur verzamelen bij de Fam. Mensink (Tottenhamstraat 21), waar men welkom is om een kijkje te nemen op de boerderij.

Om 14.00 uur zullen we vertrekken voor een fietstocht. Er zijn twee routes uitgezet zodat iedereen hieraan deel kan nemen.

Onderweg zullen we een pauze houden met een kopje thee, koffie of ranja met een koekje.

Om 17.00 uur zullen we starten met het avondeten bij de Fam. Hofsink.

Per huishouden wordt een bijdrage verwacht in het bereiden en voorbereiden van een maaltijdonderdeel. Toewijzing van het gerecht gebeurd naar snelheid van aanmelden. Is de eerste keuze vrij, dan komt uw naam daarbij te staan. Is deze keuze al bezet volgt keuze 2. Is ook deze bezet volgt keuze 3. Je kunt je aanmelden voor de Burendag via het formulier dat jullie hebben ontvangen via de mail. Stuur vervolgens uw formulier voor 15 September per mail naar: bou-dees@hotmail.com of print hem uit en lever hem in bij een van de organisatoren.

Als alle aanmeldingen binnen zijn krijgt u z.s.m. bericht welk maaltijd onderdeel van u wordt verwacht.

Vriendelijke Groeten,

Reinard Hofsink, Judith Mensink, Jan Hendrik Tuin, Desiree van Dijk

error: ©Gouwebuurt