Afscheid fam. Warnier

Verhuizing

Beste Gouwebuurtbewoners,

Nog een klein weekje en dan verruilen wij onze mooie boerderij voor een leuk huis in Lochem (GLD).
Tussen 1 april en 1 augustus wonen wij tijdelijk in Den Ham omdat de overdracht van de woning in Lochem, helaas tot half juli op zich laat wachten.

Bijna 18 jaar hebben wij aan de Dedemsvaartseweg-Zuid 33 gewoond. Mooie jaren zijn het geweest, als gezin van zes kwamen wij rechtstreeks vanuit Noord-Holland naar het Oosten. Het voelde best wel als emigreren. Het tempo ligt een stukje lager, het dialect was wennen en men kijkt hier de spreekwoordelijke kat uit de boom. Zaken die wij niet gewend waren. We hebben ons er graag aan aangepast.

Veel hebben we beleefd samen met jullie, met de een hebben we meer contact gekregen dan met de ander maar dat is logisch. De Gouwe Buurt is een fijne buurt om in te wonen , we hebben altijd graag meegedaan aan de vele activiteiten die er plaats vonden en post corona, ongetwijfeld weer zullen vinden. Wij zullen de boerderij en de fantastische plek waarop deze ligt, altijd meedragen in ons hart als een dierbare herinnering.

Onze kinderen wonen allang op zichzelf en de boerderij maar met name alles eromheen, werd ons tweeën teveel van het goede. Daarnaast vinden wij het fijn om in de toekomst de benodigde dagelijkse voorzieningen wat dichter bij de hand te hebben. De provincie Gelderland is ons goed bekend en wij houden erg van het coulisselandschap dat de provincie kenmerkt. Makkelijk is het niet om deze stap te zetten, lief en leed hebben wij in Lutten als gezin gedeeld maar ook met onze buurtgenoten.

Wij wensen jullie allemaal het allerbeste toe en willen jullie bedanken voor hetgeen jullie voor ons, op welke manier dan ook, betekend hebben en zo het wonen in Lutten voor ons heel plezierig hebben gemaakt.

Lieve groet,
Jan-Willem & Margriet Warnier

Ps Ook in Lochem staat de koffie straks klaar.

Van de voorzitter

Hallo Buurtgenoten,

Wat was het een mooie zonnige woensdag, laatste dag van maart, ik geloof dat er zelfs weer een record is verbroken wat temperatuur betreft.

Ook een dag waarop Margriet en Jan Willem Warnier de gouwebuurt gaan verlaten en tijdelijk hun intrek gaan doen in Den Ham om in augustus door te gaan naar Lochem.

We willen jullie nog extra bedanken voor jullie inzet in de Buurt. Jan Willem als ONZE Sinterklaas. Toch hopen we stiekem dat je rond 5 december nog invliegt om onze gouwe kinderen een warm en gezellig bezoekje te brengen samen met je Pieten. We zullen zien hoe het met de tijd zal gaan.

En natuurlijk Margriet jouw inzet voor de lief en leed, menig kaartje is er geschreven en aandacht aan elkaar besteed door jou, Dankjewel.

We zijn heel Blij dat Caroline Vergunst dit van je over heeft genomen.

Dus voor alle buurtgenoten, als je iets hoort of weet wat lief en leed betreft geef het door aan Caroline.

Warme Groet namens het bestuur,

Ina Kosse

error: ©Gouwebuurt