Loading…

Pasen

Organisatieoverzicht 2018

Paaseieren zoeken     

Zaterdag 31 maart zijn we weer aan het paaseieren zoeken geweest in het Colenbranderbos. Gelukkig hadden we mooi en droog weer en een groot aantal kinderen die kwamen zoeken. Dit jaar hebben we zelfs 3 groepen gemaakt.
 
Koen en Anna hebben een prijsje gewonnen bij de jongste groep (1 tot 4 jaar).
Rick en Benthe hebben bij de middelste groep een prijsje gewonnen (5 tot 7 jaar).
Lindsay, Daan en Josua hebben bij de grootste een prijsje gewonnen (8 tot 11 jaar)
 
 
 
Paasvuur Lutten

Dit jaar is er weer een paasbult aan de Lenteweg, georganiseerd door de Gouwebuurt. De familie Mensink heeft hiervoor een stuk grond beschikbaar gesteld. De vergunning hiervoor is via Plaatselijk belang Lutten aangevraagd. Op het moment van dit schrijven is er nog geen vergunning binnen, maar wij gaan ervan uit, evenals voorgaande jaren, dat het in orde komt.

Er mag alleen snoeihout worden gebracht.( Geen stobben, geverfd hout o.i.d. ) De milieupolitie houdt streng toezicht hierop.

Er kan op 3 zaterdagen van 9.00 tot 12.00 uur snoeihout worden aangeleverd, nl. 17, 24 en 31 maart. Verder blijft het hek gesloten.

Als u snoeihout wilt brengen, moet u even een mailtje sturen met de vermelding op welke zaterdag en hoe laat ongeveer. Wij zorgen er dan voor dat het hek open gaat. Mail naar : Altienus Zwaan

Wij vragen een vrijwillige bijdrage als vergoeding.

Voor leden van de Gouwebuurt is het brengen van snoeihout gratis.

Eerste Paasdag (op 1 april) gaan wij rond 20.00 uur de paasbult aansteken. Iedereen is dan van harte welkom.